• Игра Приключения на Джони Пирата JOHNNY THE SKULL

Игра JOHNNY THE SKULL Пиратските приключени на Джони Черепа

  • 10432
  • В наличност
  • 59.98 лв.
  • 49.99 лв.

Игра Пиратските приключения на Джони Черепа JOHNNI THE SKULL

Известната игра на Джони Черепа е вече с нов пиратски дизайн. Впуснете се в различни пиратски приключения и уцелете най-много пиратски призраци.

Заредете с батерии кораба на Джони скелета и пиратския пистолет. Поставете Johnni the Skull в средата на затъмнена стая върху маса. Така Джони ще прожектира по добре своите призраци. Сега той е снабден с 6 проектора и може да прожектира до 6 различни изображения едновременно. Пистолета е автоматичен и няма нужда от презареждане, така стрелбата е много бърза и забавна.

Включете играта и ще чуете характерна пиратска мелодия. Щом мелодията свърши, ще чуете кратък звук два пъти, след което натиснете спусъка на пиратския пистолет. Вече сте готови за игра и внимавайте за призраците, които започват да се прожектират около Джони черепа и неговото съкровище. Уцели възможно най-много призраци на пирати за да получиш наградата.

Целта на играта е да уцелите 20 пиратски изображения за 90 секунди. При успех ще чуете звук на много дрънчащи монети, което означава, че сте победили пиратите и сте взели съкровището. Но ако не успете да уцелите достатъчно пирати, ще чуете звук само на няколко дрънчащи монети във вашата торба.

Играта на Джони Пирата има 4 нива на трудност. С преминаването на по-горно ниво се намалява времето на прожектиране на пиратите. Така стрелбата по тях става все по-трудна и неудобна.

Комплектът съдържа :

 - Пиратът Джони черепа  - 1 бр.

 - пиратски пистолет - 1 бр.

 - Инструкция за употреба

Пиратът Джони работи с 3 бр. AAA батерии, които не са включени в комплекта.

Пистолетът работи с 3 бр. AAA батерии, които не са включени в комплекта.

За деца над 6 години.

Доставката на пратки с куриерска фирма Спиди се изчислява с тарифен калкулатор:

  • Спиди Експрес до офис  - ( 3.5 лв. - 4.5 лв.)
  • Спиди Експрес до врата - ( 5 лв. - 6 лв.)

Доставка с куриерска фирма Еконт:

  • Еконт експрес до офис - 4.80 лв.
  • Еконт експрес до врата - 6.50 лв.

При поръчка над 99 лева доставката е безплатна.

  При направена успешна поръчка ще бъде изпратено уведомление на Вашия имейл адрес.

  Поръчка направена до 14:00 часа в работни дни се изпраща в същия ден. При поръчка направена след 14:00 часа се изпраща на следващия работен ден. Плащането е при получаване с опция преглед. При отказ на пратката получателят заплаща куриерската такса.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Captcha