• Бластер MONSTER BUSTER Ловец на чудовища

Игра MONSTER BUSTER Ловец на чудовища

  • 10431
  • В наличност
  • 58.98 лв.
  • 52.99 лв.

 Игра MONSTER BUSTER Ловецът на чудовища

Вземи бластера Monster Buster в ръка и започни улова на страховитите чудовища. Намери ги в мрака, разпознай цвета им и натисни правилният бутон за да ги заловиш в своя бластер.

Устройството Monster Buster има бутон за избор на трудност, бутон за заключване, брояч на чудовища и избор на чудовище. Играта има три нива на трудност. След като заредите батериите в устройството започнете с 1 ниво на трудност, за да навлезете по-бързо в ловът на чудовища.

Когато включите бластера ще чуете характерен звук, което означава че е готов за игра. Желателно е играта да се извършва в затъмнена стая, за по-голяма видимост на съществата. Monster Buster има фенерче, което открива скритите чудовища. За да работи фенерчето, трябва постоянно да движите бластера, иначе то ще се изключи. Когато видите чудовище с определен цвят, първо трябва да натиснете бутона за заключване и след това бутона за избор на цвят.

При хващане на чудовище ще усетите вибрация на бластера и ще чуете характерен звук на засмукване. Ако натиснете бутон с грешен цвят, ще чуете как чудовището се смее, докато се измъква от вас. При направени две грешки ще изсвири аларма и едно от заловените същества преди ще бъде освободено.

Целта на играта е да хванете 10 чудовища за определено време. А когато станете по- бърз и добър в играта можете да преминете на по-горно ниво.

Комплектът съдържа :

 - Бластер Monster Buster - 1 бр.

 - Инструкция за употреба

Бластерът работи с 3 бр. AAA батерии, които не са включени в комплекта.

За деца над 6 години.

Доставката на пратки с куриерска фирма Спиди се изчислява с тарифен калкулатор:

  • Спиди Експрес до офис  - ( 3.5 лв. - 4.5 лв.)
  • Спиди Експрес до врата - ( 5 лв. - 6 лв.)

Доставка с куриерска фирма Еконт:

  • Еконт експрес до офис - 4.80 лв.
  • Еконт експрес до врата - 6.50 лв.

При поръчка над 99 лева доставката е безплатна.

  При направена успешна поръчка ще бъде изпратено уведомление на Вашия имейл адрес.

  Поръчка направена до 14:00 часа в работни дни се изпраща в същия ден. При поръчка направена след 14:00 часа се изпраща на следващия работен ден. Плащането е при получаване с опция преглед. При отказ на пратката получателят заплаща куриерската такса.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Captcha